Inlägg

Digital Introduktionskurs

Nu har vi möjligheten att erbjuda introduktionsutbildning på distans!

För att minska köerna på introduktionsutbildningarna har vi ansökt och fått godkänt att hålla vår introduktionsutbildning digitalt. För att du ska kunna delta på kursen behöver du ha tillgång till dator med kamera, mikrofon och även ladda ned Zoom.

Är du intresserad av att boka in dig på en digital kurs är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mail så kan vi berätta mer om kursen och även ta emot din anmälan.

 

Julklappstips

Ge bort ett körkort i julklapp!

Vi säljer presentkort som du kan ge till någon som vill ta körkort. Köper du ett presentkort för minst 500:- får du ett körhäfte på köpet om du handlar innan 22/12-2020. Välkommen hit så hjälper vi dig!

Välkomna till vår nya hemsida!

Äntligen är den på “rull”. Vi har som en av sveriges första trafikskolor implementerat online-bokning och betalning på vår hemsida. Du kan nu också skriva eller “chatta med oss” via Messenger när vi är på kontoret. Övrig tid lämnar du ett meddelande som vi besvarar så snart vi kan. Hemsidan är producerad i av Databyrån i Visby AB. Har du synpunkter eller tips på hur vi kan förbättras ytterligare? Tveka inte att skriva till oss med både “ris och ros”!

Varmt välkommen!

Gotlands Trafikskola - Anna-Karin

Hej, jag heter Anna-Karin och jobbar i receptionen och med administration.
Ring, skriv eller kom förbi så hjälper vi dig. Välkommen!

Har du frågor? 
Tveka inte att skriva eller ringa till oss.

Sommartider

Vi har semester vecka 28 29 30

Vill du komma i kontakt med oss så är vi tillbaka den 2 augusti. Vi önskar alla en trevlig sommar!