Köpvillkor

Följande villkor gäller vid försäljning i Sverige över Internet till konsument för Gotlands Trafikskola AB.
Org.nr: 556675-8503.
§ 1Beställning mm 
Beställning och betalning av en vara eller tjänst sker på vår hemsida, via telefon eller på trafikskolan. Om du beställt via hemsidan och betalt skickar vi en orderbekräftelse till dig.
 
§ 2 Priser

Priserna anges i svenska kronor och inkluderar moms om inget annat anges. Priset på varan/tjänsten är det som anges på webbplatsen eller på trafikskolan på beställningsdagen. Eventuell fraktkostnad tillkommer, se under §4

 
§ 3 Betalning

Betalning görs i samband med beställningen via kontokort (Visa eller Mastercard), eller Swish. Vi samarbetar med Nets. Eventuell delbetalning sker via Resursbank.

 
§ 4 Leverans och fraktkostnad
Du får dina varor inom 2-4 arbetsdagar efter att vi fått din beställning. Vi svarar inte för dröjsmål som beror på hinder utanför vår kontroll (force majeure). Vi levererar endast inom Sverige. Vid avhämtning av varor utgår ingen fraktkostnad.
 
§ 5 Paket som inte hämtas ut
Hämtar du inte ut ditt paket så skickas det tillbaka till oss. Vi tar då ut en avgift på 150 SEK för att täcka de kostnader vi haft i samband med det outlösta paketet. Ej uthämtade varor/tjänster betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten. Om du inte meddelar oss annat inom 14 dagar från det att varan återkommit till oss upphör/annuleras köpet. Ev återbetalning sker med samma betalningsmetod som vid köpet, dvs. genom insättning på det betalsätt som du använde vid köpet.
 
§ 6 Ångerrätt / Retur
1. Retur inom 14 dagar:
Varor och tjänster kan returneras utan att ange något skäl inom 14 dagar, från det att du eller någon annan du angett, mottagit varan. Du som kund skall då meddela Gotlands Trafikskola AB klart och tydligt att du vill frånträda avtalet per e-post eller brev. Gör du inte detta har du inte längre rätt att ångra ditt köp. På Konsumentverkets hemsida finns ett standardformulär som kan användas vid utövande av ångerrätten. Kom ihåg att uppge ordernummer.
 
2. Returadress:
Retur av vara skall ske till Gotlands Trafikskola AB, Furulundsgatan 2A, 621 54 Visby.
Retur får inte ske mot postförskott.
 
3. Ångerrätt:
För en beställd tjänst gäller inte ångerrätten om utförande av tjänsten påbörjats t.ex att du öppnat och godkänt villkoren i elevcentralens profil.
 
4. Varans skick vid retur:
Returnerad vara skall vara i oanvänt och oskadat skick. Vid transport av varan från dig till oss står du för risken för varan. Detta innebär att om varan kommer bort eller skadas under transporten till oss ansvarar du för detta.
 
5. Kostnad vid retur:
Kostnad för retur av vara bekostas av kunden.
 
§ 7 Avbeställning
Förutsatt att beställning av varan inte skickats iväg har du som kund möjlighet att avbeställa utan kostnad, hela eller viss del av beställning av genom att kontakta oss per telefon under trafikskolams öppettider. Gäller avtalet utbildningstjänst tillämpas STR.s praxis på https://www.str.se/om-oss/om-str/styrdokument/policys-praxis/
 
§ 8 Behandling av personuppgifter
När du beställer en vara eller tjänst på vår hemsida eller på skolan kommer Gotlands Trafikskola AB behandla och lagra de personuppgifter som du lämnar i samband med beställningen. Uppgifterna kommer att användas för administration av din beställning. Mer information om vår behandlig av dina personuppgifter finner du https://gotlandstrafiksola.se/integritetspolicy/
 
§ 9 Reklamation
Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad skall du så snart som möjligt kontakta oss då du enligt konsumentköplagen/konsumenttjäntslagen måste reklamera inom skälig tid från det att du upptäckte felet. Vidare gäller enligt dessa lagar att reklamation som huvudregel aldrig kan ske senare än tre år från det att varan har mottagits eller tjänsten avslutats. Vid övriga reklamationer tillämpar vi STR:s reklamationspolicy. Se https://www.str.se/om-oss/reklamationsnamnd/
 
§ 10 Tvist
Skulle det uppstå en tvist mellan parterna som inte kan lösas på plats, tillämpas STR:s reklamationspolicy.
 
Kontaktuppgifter:
Gotlands Trafikskola AB
Furulundsgatan 2A 
621 54 Visby
Org.nr. 556675-8503
Tel: 0498-21 35 05
gotlandstrafikskola.se
Gotlands Trafikskola - Anna-Karin

Hej, jag heter Anna-Karin och jobbar i receptionen och med administration.
Ring, skriv eller kom förbi så hjälper vi dig. Välkommen!

Har du frågor? 
Tveka inte att skriva eller ringa till oss.